Иновативни интериорни решения в гр. Варна | Martines Design

Иновативни интериорни решения в гр. Варна | Martines Design

Martines Design произвежда качествени мебели с оригинален дизайн и работи във Варненска област. Те стартират своята дейност пред близо 15 години и до днес продължават да попълват портфолиото си с успешни иновативни проекти. Тяхната най-голяма гордост обаче са огромния брой доволни клиенти, които продължават да търсят услугите на мебелното студио.

Екипът на Martines Design на хартия се занимава с изработка на висококачествени корпусни мебели, но всъщност се грижи за това домът Ви да отразява напълно Вашите предпочитания и да въплъщава дори най-щурите Ви идеи за интериорния дизайн. С тази цел те избират за част от екипа си не просто опитни познавачи в областта, а интелигентни хора с креативно мислене, които наистина да допринесат за развитието на мебелното студио.

Martines Design предлага разнообразни услуги, част от които са: обзавеждане на дома, офиса, ресторанта или бара. Те ще изготвят цялостен проект за Вашия интериор или екстериор, а също така създават мебели не само по техен, но и по Ваш собствен проект. Можете да видите как би изглеждала концепцията, която сте си изградили, благодарение на услугата за изготвяне на 3D проект, която Martines Design предлага.

Мебелното студио работи с едни от най-елитните производители на материали в Европа. Това им дава увереността да гарантират високото качество на всеки елемент от дизайна на Вашия дом.

Контакти:

гр. Варна

+359 897 894820

+359 893 462940

martines.design@gmail.com

http://www.martines-design.com

Виж също

thumbnail
hover

Мебели, сервизи и прибори за хранене...

Топ Хоум предлага на своите клиенти модерни и стилни решения за дома! В асорт...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Висококачествени мебели за дома и офиса...

Мени ЕООД е фирма със седалищен адрес в град Банско. Дружеството се занимава ...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Висококачествени мебели за дома гр. Пазарджик...

Никкомфорт ЕООД е българска компания с утвърдени традиции в производството ...

  • Публикувано от bgstart