МЕБЕЛИ ЕЛИН ПЕЛИН | МЕБЕЛНА ФАБРИКА ДАНИЕЛ ЦЕНЕВ ЕТ

МЕБЕЛИ ЕЛИН ПЕЛИН | МЕБЕЛНА ФАБРИКА ДАНИЕЛ ЦЕНЕВ ЕТ

Мебелна фабрика Даниел Ценев е със седалище в град Елин Пелин и произвежда мебели за обзавеждане на Вашия дом. Можете да изберете своето обзавеждане по каталог или по индивидуален проект за интериорен дизайн, който предоставите на компанията. Мебелна фабрика Даниел Ценев може да произведе мебели за Вашата дневна, спалня, детска стая, ниша или бокс.

Във фабриката работи екип от специалисти с дългогодишен професионален опит в сферата. Партнират си дизайнери, проектанти и монтажни групи, които следят за прецизното изпълнение на проектите.

Мебелна фабрика Даниел Ценев може да изработи двойни и единични легла по поръчка или такива с нестандартни размери с декорации от различни материали, както и пригодените за спалня нощни шкафчета по поръчка от дърво или МДФ с разнообразни размери и нетипични форми. За спалнята те произвеждат още скринове и гардероби.

Кухнята и трапезарията са на също толкова важно място за Вас, колкото и изработката на мебелите и обзавеждането им за Мебелна фабрика Даниел Ценев. Те предлагат цялостна изработка от проекта до монтирането на кухненски шкафове и плотове, маси, столове за хранене и бар столове.

За хола и всекидневната мебелната фабрика предлага цялостни интериорни решения от проекта до монтажа на холни, помощни и маси за кафе, както и мека мебел и холни секции от различни материали.

В Мебелна фабрика Даниел Ценев ще намерите и обзавеждане за стаята на Вашите деца с всичко, което може да им е нужно, след като се преместят в самостоятелна стая.

Фабриката винаги се стреми към перфектно изпълнение на зададените проекти и работи с висококачествени материали, които да издържат на времето и да продължават да изглеждат и да функционират все толкова добре, колкото в момента, в който са монтирани.

Свържете се с Мебелна фабрика Даниел Ценев ЕТ на посочените координати за контакт и обзаведете дома си с качество и вкус!

Контакти:

Телефон: +359 2 4210 221, +359 878 202 810

Адрес: Елин Пелин, ул. Никола Петков 55

Имейл: daniel_cenev@abv.bg

Уеб сайт: https://www.mebeli-tsenev.com/

Виж също

thumbnail
hover

Мебели Благоев – Обзавеждане на Дома...

Мебели Благоев е фирма, която се занимава с проектиране и монтаж на мебели по...

thumbnail
hover

Погрижете се за нашата планетата и...

 Всеки от нас е виждал контейнерите за разделно сметоизвозване и пунктове з...

thumbnail
hover

ПДЧ или MDF при избора на...

При избора на обзавеждане за дома или офиса, освен с размерите и избора на цв...