Мебели и обзавеждане в София | ТИ ЕНД ДЖИ МЕБЕЛ ООД

Мебели и обзавеждане в София | ТИ ЕНД ДЖИ МЕБЕЛ ООД

Може би се чудите къде да намерите фирма, която да се заеме с новия Ви апартамент от 3D интериорен проект до пълно обзавеждане. Вашето търсене приключи, защото T&G Mebel може да се справи с тази задача!

ТИ ЕНД ДЖИ МЕБЕЛ ООД е фирма, която специализира в проектирането, производството и търговията с мебели. Екипът на фирмата се състои от професионалисти с дългогодишен опит и много осъществени проекти зад гърба си.

Фирмата произвежда мебели от материали с най-високо качество, а именно ПДЧ, МДФ и масив.

Може би имате идея за това как да бъде обзаведено и разпределено Вашето пространство или пък нищо не Ви е хрумвало още – е, екипът на T&G Mebel биха могли да осъществят проект за Вашия интериор от нулата. Специалистите постоянно следят новите и модерни тенденции, а често са водещи в компаниите, които ги създават.

T&G MEBEL предлага проектиране и обзавеждане на спални, кухни, детски стаи, дневни, както и офис пространства и ресторанти и заведения. Ако имате нужда от обзавеждане на магазина си или пък сте предприятие, което търси обзавеждане за детски градини и ясли, също можете да се обърнете към ТИ ЕНД ДЖИ МЕБЕЛ и те с усмивка ще станат Ваш верен партньор!

Фирмата може да ви предложи проектиране и изграждане на мебели и обзавеждане, изработка, монтаж, и доставка. Ще се радвате на бързи доставка и монтаж, щом Вашите мебели са готови!

Мисията на T&G Mebel е да създаде мечтаната от Вас визия за което и да е пространство!

Не се колебайте и се свържете с ТИ ЕНД ДНИ МЕБЕЛ ООД на посочените координати за контакт и превърнете празните помещения в разкошен комфорт и уют.

 

Контакти:

Адрес: София, ул. Цветна Градина 24, Горубляне

Телефон: 0896 841 606

Имейл: tngmebel@gmail.com

Уеб сайт: https://tngmebel.com/

 

 

Прикачени файлове

Виж също

thumbnail
hover

Мебели Благоев – Обзавеждане на Дома...

Мебели Благоев е фирма, която се занимава с проектиране и монтаж на мебели по...

thumbnail
hover

Погрижете се за нашата планетата и...

 Всеки от нас е виждал контейнерите за разделно сметоизвозване и пунктове з...

thumbnail
hover

ПДЧ или MDF при избора на...

При избора на обзавеждане за дома или офиса, освен с размерите и избора на цв...