Боядисване на мебели | Боде Мебел ЕООД

Боядисване на мебели | Боде Мебел ЕООД

Боде Мебел ЕООД в продължение на вече 20 години, е наложила се фирма на пазара за боядисване на мебели. Фирмата е изградена в края на миналия век, а нейната работна база се намира в Брани поле, Пловдивско. Въпреки локацията си, компанията извършва доставки в рамките на цяла България. Тя разполага със собствен транспорт, за да затвори цикъла си от услуги цялостно.

Боде Мебел ЕООД изпитва чувство на гордост заради богатото си портфолио с многообразие от нестандартни мебели, излизащи извън стереотипа, които боядисва с висококачествени бои за мебели.

Можете да използвате услугите им не само за Вашия дом. Те предлагат боядисване за обзавеждане и на административни и търговски сгради, заведения, хотели, а също така на мебели за Вашата градина.

Екипът на фирмата се състои от опитни и креативни мебелисти, които съчетават в работата си оригиналност, функционалност и висококачествени материали.

Какъвто и проект да имате, колкото и ексцентрични да са вашите идеи – потърсете Боде Мебел ЕООД и се доверете на истинските специалисти в сферата на мебелното боядисване.

Ако имате нужда от повече информация, можете да се свържете с техен представител на някой от посочените координати.

Контакти:

+359 888 939 197

Пловдив, с. Брани поле, ул. Родопи 3

vitalitytrade@abv.bg

Виж също

thumbnail
hover

Мебели, сервизи и прибори за хранене...

Топ Хоум предлага на своите клиенти модерни и стилни решения за дома! В асорт...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Висококачествени мебели за дома и офиса...

Мени ЕООД е фирма със седалищен адрес в град Банско. Дружеството се занимава ...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Висококачествени мебели за дома гр. Пазарджик...

Никкомфорт ЕООД е българска компания с утвърдени традиции в производството ...

  • Публикувано от bgstart

Модерни интериорни и екстериорни решения | Виталити Трейд ЕООД

  • в
  • Тагове

Виталити Трейд заема стабилно място на пазара за мебели в страната в продължение на 20 години. Тя е създадена в края на миналия век, а производствената й база се намира в пловдивското село Брани поле. Това не бива да Ви притеснява, тъй като фирмата има възможността да доставя продуктите си из цялата страна. Те притежават собствен транспорт, за да осигурят на клиентите си цялостно обслужване.

Виталити Трейд не просто продава, а се гордее с мебелите, които произвежда. Те влагат цялото си въображение и опит и съчетавайки ги с високотехнологичното оборудване, което използват, създават модерни, комфортни и невиждани досега решения за интериора.

Можете да използвате услугите им не само за Вашия дом. Те предлагат обзавеждане за административни и търговски сгради, заведения, хотели, а също така мебели за Вашата градина.

Опитните специалисти, работещи във фирмата, ще Ви предложат консултация и ще Ви дадат информация и съвети, за да изберете точната стока за Вас. Виталити Трейд държат на качеството на материалите и коректното отношение. Те няма да Ви подлъжат и ще получите точно това, което сте искали.

Виталити Трейд предлагат обзавеждане за кухня, детска стая, хол, а също така спални, гардероби, маси, модерни решения за екстериора, съоръжения за детски площадки и много други. Ако не просто искате да купите обзавеждане, а имате точна концепция или проект, не се колебайте да се обърнете към Виталити Трейд. Те ще Ви консултират, ще проявят индивидуално отношение и ще превърнат проекта Ви в реалност.

Ако имате нужда от повече информация, можете да се свържете с техен представител на някой от посочените координати.