Уникални мебели от масив и епоксидна смола | KV Design

Уникални мебели от масив и епоксидна смола | KV Design

КВ Дизайн ЕООД е фирма, която прави повече от просто мебели – тя създава изкуство. КВ Дизайн използва масив и висококачествена епоксидна смола, за да създаде уникален, единствен по рода си продукт.

В предлаганите от KV Design продукти ще намерите масивни и надеждни трапезни маси, стилни и уникални холни маси, практични крайни маси, маси от ултратънък гранитогрес Laminam, елегантни дъски за сервиране, ръчно изработени столове и за десерт – конфигурирани изцяло по Ваш вкус маси, като избирате от каталога на КВ Дизайн желаните от Вас елементи.

KV Design вярва, че масите са повече от просто поставка и трябва да носят оригинален дух и да са обект на визуална наслада – функционалност и изящество в едно.

За изработката на своите продукти KV Design използва висококачествени материали на водещи производители.

Зад КВ Дизайн стои екип от специалисти, които имат професионална квалификация, а и творческо желание да изпълняват всеки един от проектите и влагат многочасов ръчен труд в производството на всеки продукт.

КВ Дизайн в момента специализира най-вече в изработка на маси и столове, но съвсем скоро ще предлага и нови продукти като осветителни тела, канави, мебели и аксесоари за дома.

KV Design все още няма физически магазин, но работи с редица верни партньори, които са изложили продукти на компанията, например в шоурума на Реа4 (ул. Шипка 41, София). Друг вариант е да направите предварителна уговорка с КВ Дизайн и да посетите цеха им.

Всяка Ваша индивидуална поръчка може да бъде изпълнена и доставена в рамките на няколко седмици.

Офисът на компанията се намира на същия адрес – град София, улица Шипка 41.

Разгледайте разнообразието от завършени проектии на KV Design на уеб сайта им като кликнете ТУК

Не се колебайте да изпратите Вашето запитване на имейл office@kvdesign-bg.com или се обадете на телефон +359 885 207 568!

 

Прикачени файлове

Виж също

thumbnail
hover

Мебели Благоев – Обзавеждане на Дома...

Мебели Благоев е фирма, която се занимава с проектиране и монтаж на мебели по...

thumbnail
hover

Погрижете се за нашата планетата и...

 Всеки от нас е виждал контейнерите за разделно сметоизвозване и пунктове з...

thumbnail
hover

ПДЧ или MDF при избора на...

При избора на обзавеждане за дома или офиса, освен с размерите и избора на цв...